La marxa popular del Segrià arriba a la seva novena edició. Es tracta d'una marxa no competitiva per a corredors i caminants que vulguin descobrir un entorn ple d’encant.

Inscripcions obertes.
 

Formulari d'inscripció »

La Marxa

La Marxa Popular del Segrià és esport, cultura, història, és transmissora de valors en totes les direccions, cap als altres i cap a nosaltres mateixos, una manera de dir les coses. És una activitat no competitiva, de ritme lliure, oberta a tothom que reuneix cada any a persones de totes les edats.
Calàndria més curta per ser-hi tots (11 km), una Ganga (21 km) amb un segon tossalet que et sorprendrà i un Xamerlic que descansa i una Xurra (35 km) especial que et transportarà per la història.

 

Novetats importants

Canvis importants als recorreguts, sense perdre l’essència. Marxa més tranquil·la i més a mida de cadascú. Menys solapament entre rutes. Any de tornar-hi o fer-la per primer cop. Any en què molts Calàndries (només tindrà 11 km) us passeu a la renovada Ganga, 21 km en companyia. Any per un repte que ens enamora, es diu Xurra i té 35 km, un riu i molta història.  (Més informació aquí»)

 

Canvis en el límit d’inscripció, la marxa és un esdeveniment molt gran i necessitem que no us apunteu al darrer moment. Mantindrem preus de l’any passat només fins el diumenge 26, una setmana abans de la marxa, i tancarem el dijous si no s’ha arribat al límit.

 

Minimitzem residus i no donarem vas com hem fet sempre. Trobareu com sempre les garrafes amb aixeta i us demanem que qui ho necessiti porti una ampolleta, un vas d’altres anys, etc. Trobareu també sillons de Verdú a cada control.

 

Podeu deixar els vostres comentaris, en qualsevol sentit, al forum de Km0.cat o a facebook

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar