La marxa popular del Segrià arriba a la seva novena edició. Es tracta d'una marxa no competitiva per a corredors i caminants que vulguin descobrir un entorn ple d’encant.

Inscripcions obertes.
 

Formulari d'inscripció »

Avituallaments

En trobareu de sòlids i líquids en diferent nombre en funció del recorregut, hem intentat ser el màxim d’empàtics.

 

Calàndria
Km 4.5 (ALBATÀRREC) Poma i aigua
Km 7,5 (SORTIDA TÚNEL) Coca d’espelta i xocolata negra
Km 11 (Arribada) Coca de recapte

 

Ganga
Km 4.5 (ALBATÀRREC) Poma i aigua
Km 10 (TIMONEDA) Coca d’espelta i xocolata negra
Km 16.5 (PI) Plàtans i taronja
Km 21.2 (ARRIBADA) Coca de recapte

 

Xurra
Km 4.5 (ALBATÀRREC) Poma i aigua
Km 10 (HOTEL) Coca d’espelta i xocolata negra
Km 15 (ALFÉS) Badall (entrepà) i aigua

Km 17.5 (PEIXERA) Aigua
Km 23 (Polvorí) Fruits secs i suc
Km 27 (TOSSAL) Aigua
Km 30.5 (PI) Plàtans i taronja

Km 32.5 (Rotonda) Aigua
Km 35 (Arribada) Coca de recapte

 

Això és que trobareu als diferents controls,  valoreu si s’ajusten a les vostres necessitats i gustos, i no dubteu en complementar-ho.  És molt important cuidar l’alimentació i hidratació abans, durant i després de la marxa.

Els celíacs trobareu aquesta opció al formulari d’inscripció.

Per respecte als companys que van darrera vostre agafeu només una porció del que us oferim. Així mateix, si aneu acompanyats d’algú sense inscripció, demaneu-li no agafi el que altres han pagat.

Per tal de minimitzar els residus generats, enguany no donarem vas com hem fet sempre. Trobarem com sempre les garrafes amb aixeta i us demanem que qui ho necessiti porti una ampolleta, un vas d’altres anys, etc. Trobareu també sillons de Verdú a cada control.

Som els impulsors del projecte Marxa.cat, el circuit de marxes populars saludables,  fidels als nostres principis, continuem reduint la presència de sucres, i trobareu productes de proximitat, també d’ecològics, més saludables.

Entenem i respectem la diversitat quant a l’alimentació, per això a trobareu als avituallaments una opció sense càrnics ni lactis.

Al formulari hi ha diferents opcions d’esmorzar a l’arribada, és una dada purament estadística per nosaltres, en cap cas garanteix la reserva.

 

marxa05p

Guardar

Guardar

Guardar