Fa deu anys de la primera Marxa Popular del Segrià, milers de persones de totes les edats l’heu compartida amb familiars i amics, altres n’heu sentit a parlar i molts d’altres la coneixereu aviat, el nostre objectiu: celebrar aquest aniversari plegats.

Inscripcions obertes.
 

Formulari d'inscripció »

Informació

10a Marxa Popular del Segrià, 8 d’abril de 2018

Presentació

La Marxa popular del Segrià és una activitat no competitiva que celebrarà la 10a edició el proper diumenge 8 d’abril de 2018 organitzada per Km0 Ponent, al costat dels Ajuntaments de Lleida, Albatàrrec i Alfés, que respon al següents objectius:

A. Promoure la pràctica saludable de l’esport.

 • 1. Incentivar uns hàbits de vida saludables.
 • 2. Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos.

B. Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn i de la pròpia història.

 • 1. Destacar el valor ecològic dels espais que rodegen Lleida i la necessitat de preservar-los.
 • 2. Donar valor al territori en relació a les persones i a la seva història.
 • 3. Conscienciar del valor dels productes propis i propers.

marxa04p

Participants

La marxa és oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme i per això reuneix cada any milers de participants (més de 3000 al 2016) tant CAMINANTS com ATLETES i de pràcticament totes les edats. Està pensada per fer entre familiars i amics.

Recorreguts (Novetats 2018)

El desè aniversari es mereixia el canvi més important de recorreguts, esperem que us agradin.
Les tres rutes tindran l’opció de pujar dalt del Tossal de Pedrós, qui no vulgui podrà vorejar-lo.
Marxa tranquil·la un any més, sortida lliure durant més d’una hora, per viure-la intensament.
Compromesos amb la minimització de residus trobareu sillons o porrons durant el recorregut, podeu portar un vas per omplir d’aigua als controls.
És la marxa mare del projecte Marxa.cat, per tant és una marxa saludable i compromesa amb el respecte de l’entorn.

 

Calàndria (14 km): Lleida – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida.

 

Ganga (22 km): Lleida – Timoneda d’Alfés – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida.

 

Xurra (34 km): Lleida – Timoneda – Polvorí d’Alfés – Riu Set – Alfés – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida.

 

Teniu tres distàncies, escolliu la que millor s’escaigui a les vostres condicions, cap recorregut presenta cap dificultat destacable. 
És molt important que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit.

 

+ informació dels recorreguts »

 

marxa01p

Lloc de sortida

La sortida, com l’any passat, serà al pati del Campus de la Universitat de Lleida, al carrer Pere de Cabrera.

Horaris de sortida

La sortida serà lliure per fer una marxa més fluïda però dins un horari concret, i caldrà haver recollit abans l’acreditació.

 • Xurra (34 km): de les 7.30 h a les 7.45 h (Atenció: tall a les 10.15 h al km 11. Importantíssim que en aquesta ruta sortiu el més aviat possible)
 • Ganga (22 km): de les 7.30 h a les 8.30 h
 • Calàndria (14 km): de les 8.00 h a 9.00 h (No sortiu abans, perill!)

Si un participant de la ruta curta surt abans de l’hora prevista, no trobarà ni el primer control muntat ni les interseccions de carretera vigilades i es trobarà participants que encara surten al darrer tram. Així mateix, a les 10:15 h els participants de la ruta de 34 km que no hagin passat pel km 11 seran redirigits al circuit de 21 km. Importantíssim que els que feu 34 km sortiu a les 7:30 h.

 

marxa03p

Horari de tancament:

L’activitat es donarà per finalitzada a les 15.00 h

Inscripcions i preus (Novetats):

Ens trobem davant d’un esdeveniment molt gran, us demanem de fer la inscripció el més aviat possible. No hi haurà inscripcions el mateix dia.

Per tal d’anticipar el màxim les inscripcions s’estableixen els dos següents trams:

Primers 2500 inscrits totals (suma online i presencials):

 • Calàndria 10 €
 • Ganga 10 €
 • Xurra  13 €
 • Nascuts 2006 i posteriors 7 €

 

A partir dels 2500 inscrits totals i fins divendres 6 d’abril:

 • Calàndria 12 €
 • Ganga 12 €
 • Xurra  15 €
 • Nascuts 2006 i posteriors 7 €

Trobareu els procediment d’inscripció a la pestanya de la web corresponent o fent clic aquí »

 

 

 

 

Recollida d’acreditacions

 

IMPORTANT

La recollida d’acreditacions d’aquest dissabte es farà al vestíbul de l’edifici Polivalent de la UdL a l’Avinguda Jaume II, 71
(molt a prop del pati, on estava previst)

————————————

Us aconsellem a la gent de Lleida i proximitats de recollir l’acreditació el dissabte d’11 h a 19.30 h, estem davant d’un esdeveniment molt gran. Diumenge també ho podreu fer a partir de les 7 h del matí. Us donaran una polsera de diferent color segons la ruta escollida. Enguany tampoc no donarem vas, trobareu com sempre les garrafes amb aixeta i us demanem que qui ho necessiti porti una ampolleta, un vas d’altres anys, així mateix trobareu també sillons de Verdú a cada control.

 

Avituallaments

En trobareu aproximadament cada 5-6 km, hem intentat ser el més empàtics possibles, però estan pensats perquè el participant hagi menjat quelcom, sobretot hidrats de carboni. Els trobareu detallats aquí» . Això és el que trobareu als controls, les necessitats i els gustos només els sabeu vosaltres, no dubteu en complementar-ho si ho creieu oportú, pensem sobretot en la canalla.

Només si heu marcat l’opció de celíacs al formulari us podreu identificar als controls i rebreu avituallament específic.
Al formulari heu trobat diferents opcions d’esmorzar, és una dada estrictamente estadística per nosaltres, en cap cas en garanteix la reserva. És molt important que respeteu l’opció escollida, per respecte als altres.

+ informació dels avituallaments »

 

marxa05p

Obsequis

Sabem de les virtuts de la mel, que ens acosta la dolçor i ens allunya dels sucres refinats, i ens lliga amb terra i les flors que veureu, per això la trobareu com a obsequi. Mel Alemany fa costat a aquesta Marxa, ara com mai, i així com des del primer dia.

Patrocinis

Som conscients del significat dels patrocinis, i busquem i acceptem aquells en què ens sentim còmodes i que no contradiguin els nostres principis.

Col·laboracions

Duem la iniciativa Km0 Ponent, ens hi ajuden els Castellers de Lleida des del primer dia, també els amics de Trenca amb qui compartim la protecció per territori, Aspros amb qui compartim la constància, la UdL amb la seva implicació i amb la Càtedra Càtedra Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables (Càtedra DOTS) i finalment el món educatiu amb qui compartim la mirada de futur i les ganes de canviar-ho tot.

Respecte i prohibicions

Demanem respecte cap als altres participants i voluntaris, no tolereu cap bicicleta al circuit; respecte cap a l’entorn –gossos lligats, minimitzem residus, no agafem cap flor ni branca– , respecte pel trànsit que resta obert en alguns trams i respecte per un mateix, gaudiu-la al màxim.

 

marxa02p

Dret a la imatge

Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer de l’Associació km0 Ponent creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: a l’adreça electrònica km0@km0.cat

 


 

Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar