Fa deu anys de la primera Marxa Popular del Segrià, milers de persones de totes les edats l’heu compartida amb familiars i amics, altres n’heu sentit a parlar i molts d’altres la coneixereu aviat, el nostre objectiu: celebrar aquest aniversari plegats.

Inscripcions obertes.
 

Formulari d'inscripció »

Repte O10k-Objectiu10000

Aquesta edició de la Marxa Popular del Segrià és més especial que mai perquè serà la desena! Es diu de pressa però s’ha suat molt i aquest any volem innovar. Volem celebrar-ho integrant la tecnologia actual. Aquest any col·laborem amb la Càtedra DOTS, que justament han dissenyat una nova APP que permetrà que els nostres passos, els de tots els participants, siguin més solidaris que mai. Volem batre tots els rècords per a sumar solidaritat per la Fundació ASPROS.

 

El nom de l’App és O10k-Objectiu10000, i és totalment gratuïta tant en iPhone com en Android. És una app per a la promoció de l’activitat física de la població construïda per la Càtedra DOTS de la Universitat de Lleida. L’objectiu és conscienciar-nos que cal mantenir una vida saludable a partir de l’activitat física, en concret caminar diàriament 10000 passes. L’ús pràctic de l’app se centra a motivar, guiar i monitorar l’activitat de l’usuari, alhora que aporta informació rellevant per a l’estudi dels hàbits de la població per a poder així, adaptar l’activitat dels professionals de la salut. La pot utilitzar qualsevol persona a qui li pugui ser útil una eina de control bàsic de la seva activitat diària, centrant-se especialment en la població sedentària, per a millorar els hàbits. Entre les prestacions hi trobem un podòmetre que permet controlar el nombre de passos/dia i l’historial (diari, setmanal i mensual), un calendari on es publiquen caminades saludables, notícies d’actualitat, informació i vídeos sobre l’estil de vida saludable i reptes per afavorir el canvi d’estil de vida de la forma més divertida. Utilitzant aquesta app es pot millorar els coneixements i augmentar l’activitat física a través dels incentius. També es pot millorar la motivació per l’activitat física i conèixer els beneficis d’aquesta.

 

 

I justament es busca comptabilitzar passos entre tots, com més passos fem, més solidaris serem, i si aconseguim entre tots els marxadors la quantitat de 5 milions de passes, que esperem que així siguin, la Fundació ASPROS rebrà un xec solidari per a invertir-lo en material esportiu per als seus centres i usuaris i així poder-los oferir i contribuir a la millora de la seva qualitat de vida.

 

Podeu descarregar l’App aquí per Android:

 

Podeu descarregar l’App aquí per iPhone:

 

 

 

Més informació a la web de la Càtedra Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables (Càtedra DOTS) Feu clic aquí »

 

22