“Fa 15 anys de la primera Marxa Popular del Segrià. Milers de persones de totes les edats l’heu compartida amb familiars i amics, altres n’heu sentit a parlar, i molts d’altres la coneixereu aviat. Una nova edició que volem compartir i gaudir amb vosaltres.

Us proposem tres rutes, la Calàndria us portarà fins als peus del Tossal de Pedrós – 15 km envoltants per l’horta del Segrià. La Ganga – 22 km us ensenyarà que hi ha diferents maneres d’arribar a la Timoneda i també de mirar-la. Pels qui, uns quilometres més els és un estímul, podeu afegir un circuit de 3 quilometres que passarà pel polvorí d’Alfés, enclavament amb interès històric.

Aquest any us presentem una ruta nova, la Martinet – 11 km, per abraçar un altre entorn natural típic del Segrià, amb un recorregut a la ribera del riu Segre i passant pels Aiguamolls de Rufea. Aquests ruta és molt adient per famílies i iniciats a les marxes.

Com fa 15 anys, la mateixa idea de marxa. Marxa saludable i sostenible, per fer-la caminant o corrent, de ritme lliure, pensada per compartir i plena de valors.”

Cartell Marxa popular del Segrià

Inscripcions

Les inscripcions només es podran fer per internet

Els preus de les inscripcions són:

Adults:

Martinet Familiar (10 Km)………………… 10€ 

Calàndria (15 Km)…………………………….. 11€ 

Ganga (23 Km)…………………………………. 13€ 

Nens/es nascuts/des  l’any 2011 i posteriors:

Martinet Familiar (10 Km)………………….  8€ 

Calàndria (15 Km)……………………………….  8€

Ganga (23 Km)…………………………………..  8€

 

Recollida d’acreditacions:

Dissabte dia 1 d’abril d’11:00 h. a 19:30 h. a l’edifici polivalent 1 del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida

El mateix de la marxa (2 d’abril de 2023) a partir de les 6:30 h. a la zona de la sortida(Campus de Cappont de la Universitat de Lleida)

 

Recorreguts

Podeu escollir entre tres recorreguts:

  • Martinet FAMILIAR (11 km): Lleida – Camí de Rufea – Aiguamolls Rufea – Lleida. NOVETAT
  • Calàndria (15 km): Lleida – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida. i
  • Ganga (23 km): Lleida – Timoneda d’Alfés – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida. I per allargar una mica i qui vulgui: Visita al Polvorí:

 

 

Reglament

– Per respecte, empatia i solidaritat, per participar a la marxa haureu d’estar inscrits.
– La marxa no té caràcter competitiu i és oberta a tothom.
– Prèviament a la marxa, haureu d’haver recollit l’acreditació el dissabte d’11:00 h. a 19:30 h. o diumenge també a partir de les 6:30 h. del matí.
– Els/les participants es comprometen a comportar-se de manera cívica en relació a la resta de participants i a l’entorn.
– Només podeu participar a la marxa amb gos si va adequadament lligat i de manera que no comporti cap perill pels altres participants i per l’entorn, us recordem que és època de nidació i passem per espais molt delicats.
– Hora d’inici de la marxa:

– GANGA i CALÀNDRIA: a les 7:30h i romandrà oberta fins a les 8:30h.
– MARTINET familiar: a les 9:00h i romandrà oberta fins a les 10:00h.

– Us recordem que els horaris d’inici estan marcats per poder acabar abans de les 14:00. Es recomana no iniciar la marxa passats aquests horaris ja que la retirada de senyalització i assistència es realitzarà després d’un temps prudencial de la sortida de tots els participants.

– El control d’arribada es tancarà a les 14:00 h.

– La sortida i arribada serà al pati del Campus de la Universitat de Lleida, a Cappont, al carrer Pere de Cabrera.

– El mateix dia de la MARXA no s’acceptaran inscripcions.

– Hi haurà dos recorreguts, coincidents els 6 primers quilòmetres, Calàndria tindrà 15 km i la Ganga 22+3 km aproximadament. (aproximadament).

– Hi haurà diversos avituallaments, cada 6 km aproximadament. 

– L’organitzador declina tota responsabilitat davant d’accidents físics i/o materials que el participant pugui patir o provocar.

– El recorregut romandrà obert a la circulació de vehicles dels residents i/o propietaris dels terrenys per on passa la Marxa, respecteu el seu pas.

– L’Organització es reserva el dret de modificar l’itinerari, els horaris, la durada, etc.

– L’Organització en cap cas retornarà, totalment o parcialment, els diners de la inscripció, sigui quin sigui el motiu de la cancel·lació.

– En cas de suspensió de la marxa per causes majors, no retornarem els diners de la inscripció.

– Dret a la imatge: Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto.

– Les dades de cada participant seran incorporades a un Tractament de Km0 Ponent creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació.

– En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, dirigint-se a nostre correu electrònic km0@km0.cat, havent-se d’identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.

– Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Organitza:

Amb el suport de: 

Sorigué
Horta de Lleida

Col·labora:

Ajuntament d'Alfés
Aspros