Fa 14 anys de la primera Marxa Popular del Segrià. Milers de persones de totes les edats l’heu compartida amb familiars i amics, altres n’heu sentit a parlar, i molts d’altres havíeu previst fer-la els darrers dos anys, però es va haver de suspendre per la COVID-19.

Ara volem que la nostra marxa, amb la qual es fomenten els valors de respecte a l’entorn i al territori i els hàbits saludables, torni amb més força que mai. El nostre objectiu més important és que recupereu sensacions, que torneu a gaudir del paisatge, que recupereu les olors dels camins de terra i dels conreus i assaboriu la llibertat de marxar en solitari o amb la companyia d’amics o familiars. La Marxa ha tornat. Gaudiu-la amb tots els vostres sentits.

Inscripcions

Les inscripcions només es podran fer per internet

Els preus de les inscripcions són:

Adults:

Ganga (23 Km)…………………………………. 13€ 

Calàndria (15 Km)…………………………….. 11€ 

Nens/es nascuts/des  l’any 2010 i posteriors:

Ganga (23 Km)…………………………………..  8€

Calàndria (15 Km)……………………………….  8€

Recollida d’acreditacions:

Dissabte dia 2 d’abril d’11:00 h. a 19:30 h. a l’edifici polivalent 1 del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida

El mateix de la marxa (3 d’abril de 2022) a partir de les 7:00 h. a la zona de la sortida.

Recorreguts

Podeu escollir entre dos recorreguts,Calàndria (15 km): Lleida – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida. i Ganga (23 km): Lleida – Timoneda d’Alfés – Tossal de Pedrós – Albatàrrec – Lleida. I per allargar una mica i qui vulgui: Visita al Polvorí:

Reglament

– Per respecte, empatia i solidaritat, per participar a la marxa haureu d’estar inscrits.
– La marxa no té caràcter competitiu i és oberta a tothom.
– Prèviament a la marxa, haureu d’haver recollit l’acreditació el dissabte d’11:00 h. a 19:30 h. o diumenge també a partir de les 7:00 h. del matí.
– Els/les participants es comprometen a comportar-se de manera cívica en relació a la resta de participants i a l’entorn.
– Només podeu participar a la marxa amb gos si va adequadament lligat i de manera que no comporti cap perill pels altres participants i per l’entorn, us recordem que és època de nidació i passem per espais molt delicats.
– Hora d’inici de la marxa serà a les 8:00 h. i romandrà oberta fins a les 9:00 h. El control d’arribada es tancarà a les 14:00 h.
– La sortida i arribada serà al pati del Campus de la Universitat de Lleida, a Cappont, al carrer Pere de Cabrera.
– La inscripció té un cost de 11 € Calàndria , 13€ Ganga i 8 € pels nascuts/des el 2010 i posteriors. Les inscripcions es tancaran el divendres 1 d’abril , l’organització podrà tancar amb anterioritat si s’assoleixen els 2000 inscrits.
– El mateix dia de la MARXA no s’acceptaran inscripcions.
– Hi haurà dos recorreguts, coincidents els 6 primers quilòmetres, Calàndria tindrà 15 km i la Ganga 24 km aproximadament.
– Hi haurà diversos avituallaments, cada 6 km més o menys.
– L’organitzador declina tota responsabilitat davant d’accidents físics i/o materials que el/la participant pugui patir o provocar.
– El recorregut romandrà obert a la circulació de vehicles.
– L’Organització es reserva el dret de modificar l’itinerari, els horaris, la durada, etc.
– L’Organització en cap cas retornarà, totalment o parcialment, els diners de la inscripció, sigui quin sigui el motiu de la cancel·lació.
– En cas de suspensió de la marxa per causes majors, no es retornaran els diners de la inscripció.
– Dret a la imatge: Els/les inscrits/tes cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto.
– Les dades de cada participant seran incorporades a un Tractament de Km0 Ponent creat amb finalitats d’organització d’activitats esportives i/o de lleure i enviament d’informació.
– En omplir el formulari de la inscripció s’entén que us considereu suficientment informats/des d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, dirigint-se al nostre correu electrònic comunicacio@km0.cat, havent-se d’identificar degudament i clarament el dret a exercir.
– Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Organitza:

Amb el suport de: 

Col·labora: