Fa 12 anys de la primera Marxa Popular del Segrià, milers de persones de totes les edats l’heu compartida amb familiars i amics, altres n’heu sentit a parlar, i molts d’altres l’anàveu a conèixer aquest any però es va haver de suspendre per la COVID-19.

Ara volem transformar un acte presencial com és la nostra marxa, on es fomenten els valors de respecte per l’entorn, la vida saludable, donar valor al territori, etc., en una marxa virtual solidària, on el primer i més important objectiu serà la recollida de fons destinats al Banc dels aliments.

Perquè ho fem?

 

La COVID-19 no ha tingut únicament conseqüències en la salut de les persones. El llarg confinament de la població, el tancament de la major part del teixit empresarial i d’altres factors derivats de la pandèmia, han portat a una greu situació econòmica a una part important de la població. Ens ho indica molt clarament l’increment d’un 40% del nombre de persones que demanen l’ajuda al Banc dels Aliments.
L’Associació Atlètica Km0 Ponent no es pot quedar sense fer res. Som una associació d’esportistes, però per sobre de tot, som persones i no podem, no volem, romandre amb els braços plegats veient les dificultats per les quals està passant una part important de la ciutadania. Necessitem posar-nos en MARXA
Per això s’ha decidit fer de la marxa un acte solidari de suport al Banc dels Aliments: La Marxa Virtual Solidària del Segrià.

Inscripcions i funcionament

Les inscripcions només es podràn fer per internet, amb Iter5, entre els dies 8 i el 21 de juny.
Durant aquest període els inscrits ens podreu enviar una foto marxant en família, amb la parella o amb amics – en format horitzontal – per confeccionar l’àlbum fotogràfic de la marxa virtual solidària 2020.
Per participar es farà una aportació personal de 3€, 5€, 10€, 20€ o bé 50€. Aquest serà el vostre ajut. És una nova forma de fer la marxa afegint un nou valor: la solidaritat amb les persones més fràgils o vulnerables.

Recorreguts

Podeu fer el recorregut que us vingui de gust, entre el 8 i el 21 de juny: al voltant de casa, al balcó, el vostre passeig diari, els recorreguts recomanats (clic aquí »), o d’altres… tot és marxa.

IMPORTANT: com venim fet al Km0 Ponent, “Demanem que els participants siguin molt curosos amb el compliment de la normativa de pràctica d’esport marcada a la fase que estiguin per zona o data”

Organitza:

Amb el suport de: 

Col·labora: